Welkom bij Caresse

Dit is een website van Caresse V.O.F.
Caresse is de beenmode en bodywear specialist sinds 2010. Begonnen als winkel in Uden met webshop, zijn wij sinds 2020 puur een webshop. Het plezier om klanten te helpen, ontstaan in de winkel, zijn we niet verloren. Ook als je online winkelt staan wij graag voor je klaar. Met vragen kun je tijdens openingstijden bellen op telefoonnummer 085-0160897, en je kunt mailen naar contact@panty-online.nl.
Ons doel
Je favoriete kledingstukken heb je bij ons gekocht, om twee redenen:
 • Heerlijk om te dragen;
  Alles dat we verkopen, draag je direct op je huid. Wij vinden daarom belangrijk dat het heerlijk aanvoelt, en dat jij je prettig voelt als je het draagt.
 • Prachtig om te zien;
   Natuurlijk willen we dat alles wat we aanbieden er mooi uitziet, maar belangrijker vinden we het dat jij er geweldig uitziet als je onze items draagt!

Wij zijn er van overtuigd dat dit de twee belangrijkste redenen zijn waarom je hopelijk steeds weer voor ons te kiezen.

Onze kernwaarden
 • Persoonlijk advies
  Alles draait om jouw persoonlijke voorkeur. Wij staan graag voor je klaar om je bij twijfel te helpen om de voor jou juiste keuze te maken. Met een advies dat bij jouw wensen en persoonlijke voorkeur aansluit proberen we altijd het juiste produkt voor je te vinden. Het gaat daarbij nooit om wat wij willen verkopen, maar om wat jij zoekt.
 • Kwaliteit
  Wij bieden je graag mooie produkten voor een lage prijs. Maar nooit zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen.
 • Ruime keuze
  We proberen altijd meerdere opties aan te bieden, zodat je kunt kiezen voor het item dat het best aansluit bij jouw wensen.
Onze gegevens
Adres:
Nijmeegseweg 14
6591 CH Gennep
telefoonnummer: 085-0160897
KVK: 14131965
BTW nr.: NL822394807B01
Rabobank IBAN NL28RABO0125476132
BIC: RABONL2U